Dec 10, 2009

Haydi Bayanlar Yoruma:))


Size MEB'in "Haydi kizlar okula" kampayasina rakip bir kampanya! Saka bir yana artik sizlerden de yorum yani tecrube, bilgi paylasimlarinizi bekliyorum. Bu sayede hepimiz birbirimizden bir cok sey ogrenebiliriz. Arkadaslariniza da siteyi tavsiye edebilirsiniz. Konunun altindaki comment bosluguna dusuncelerinizi yazabilirsiniz. Hatta bana konu onerilerinizi de iletebilirsiniz. Guzel paylasimlarda bulusmak uzere...Sevgiler

2 comments:

  1. bugun kendi kendime dedim ki bizim ebru bebek dogmadan nasil tutacam diye endiselenirken simdi masaallah degme gelisimcilere tas cikariyor.takipcinim.cok guzel yazilar:))

    ReplyDelete
  2. Tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin..Sen de demistin ya bana bas asagi tutuluyor diye:))Insan bebegi icin en guzelini istedigi zaman bu onu surekli ogrenmeye tesvik ediyor. Sanirim bunun icin de annelerimizden duydugumuz tecrubelerle gunumuzun bilgilerini harmanlamamiz gerekiyor...Allah yavrucaklarimizi nazarlardan saklasin..Ilerki yazilarda da tecrubelerini bizimle paylasirsan seviniriz Betulcum..

    ReplyDelete