Jul 7, 2010

Benligimiz olusuyor!



Gecen gun tam disari cıkacagimiz sirada ben ayakkabisini giydirmeye calisirken o israrla diger ayakkabisini giymek istedigini belirtti. Sonra dusundum ki benim minigimin benligi olusmaya baslamis da haberim yok. Artik kendi dusuncesi ve secimleri var. Mesela bazen giymek istedigi pantalonu bile getiriyor. Artik isimiz is yarin bizim aldiklarimizi da begenmez simdi bu cimcime:))
Bu aralar bir de kendi yemek yeme istegi olustu ki sormayin. Mesela yogurdu kasikla kendi yemek istiyor desem ortaya nasil bir tablo cıktigini siz dusunun. Netten arastirdigim kadariyla bu istegi bu donem icin gayet normalmis. Geriye bir secenek kaliyor ortuyu serip kendi yemesine izin vermek sonra da dogruca banyo:))
Bir de uzmanlarin soyledigi bir sey de bu donemde merak ve kesfetme duygularinin hat safhada olmasi. Mesela fotografda da gorundugu uzere Zumra hanimin 1 dakika sesi cikmadiysa cok buyuk bir ihtimal sandalyeye hatta masaya cikip telefonu eline almis "baba deel" diyordur:))

Son olarak bu donemde yine kendi kendine terlik giymeyi cok sevdi prensesim ve sonuc minik kirmisi terlikler ve minik tatli ayaklar bize poz verdi.

2 comments: