Oct 2, 2009

8.ayini bitiren Zumracik neler yapabiliyor acaba?



Canim kizim benim, ben annesi oldugum icin mi yoksa zaten oyle mi bilmem ama sanki gun be gun daha da tatlilasiyor. Aslinda yeni annelere kucuk bir ipucu, anne oldugunuzu ilk zamanlarda pek hissetmezseniz uzulmeyin, bebeginiz buyuyup serpildikce size gulumseyip, size sarilmaya basladikca o duyguyu tum benliginizle hissedeceginizden emin olabilirsiniz. Sanirim bu duygu ilk defa "anne" sozunu duyunca en ust seviyeye cikacak herhalde (Let's see):))


Murat 124 seklinde baslayan emekleme yolculugu su an mercedes'e terfi etti:)) Yani bir hizlandi bir hizlandi, banyonun kapisini acik gormesin bir bakiyorsun oraya isinlaniveriyor!! Surekli yeni bir seyler kesfetmek istiyor. Evde ellemedigi pek bir sey kalmadi sanirim. Yere herhangi bir sey dusse de bulamazsaniz haber verin Zumrayi getireyim o bulur:)) Bir de herhangi bir yerin tozlandigini onun minik el izlerinden anlayabilirsiniz:)))


Canimcim artik ayaklarinin uzerinde de daha rahatlikla durabiliyor. Hatta bir yere mesela yataginin kenarliklarina tutunup ayaga kalkabiliyor. Onun icin tutunabilecegi her yer kalkmak icin bir neden.


Bir diger onemli gelisme de ingilizce tabiriyle "sit up" yani emekleme ya da yatma pozisyonundayken oturma pozisyonuna gecebiliyor. Ama bir gorseniz o kadar komik yapiyor ki bu isi. Once bir yamuluyor:) sonra bir bakmissiniz oturuvermis.


Diger bir gelisme de bas ve isaret parmagiyla bir seyi tutabiliyor olmasi. Bu da bir sey mi demeyin bu ozellik insanlari hayvanlardan ayiran onemli bir ozellikmis.


Aklima gelen son gelisme de beni artik resmen ve alenen taniyor olmasi...

No comments:

Post a Comment