Oct 31, 2009

Meshuuuur Bouncer'imiz Hakkinda!


Su bouncer da olmasa ne yapardik ya. Uyutma desen onda mama yedirme desen onda Zumra biraz bagli dursun da rahat edelim de onda...Saka bir yana isimize bayagi yaradi gercekten.
Sanirim Turkiye'de anakucagi diyorlar bu tarz seylere. Yeni anne adaylarina siddetle tavsiye ederim ama bizimkisi biraz dik durusluydi o yuzden biraz daha yatay konuma gelebilenler daha kullanilisli olur diye dusunuyorum. Biz parcalayip yazin Turkiye'ye bile goturduk yani sevgili bouncerimizi Balikesir, Siirt gibi guzide sehirlerimizde gezdirdik hatta isi abartip gittigimiz ev gezmelerine, pikniklere bile goturduk:)) Yani Turkiye'nin tozu var hala uzerinde desem yalan olmaz:)

Aslinda ilk etapta itiraf edeyim biraz hayal kirikligina ugradim ben aletin otomatik olarak sallanacagini da umut etmistim ama yine de bebegin asagi dogru agirlik yapmasiyla sallamak cok da zor olmuyor. Bizimkinin onunde sekilde goreceginiz uzere 2 dugme var. Biri tiresim biri de muzik icin. Acikcasi titresimi pek de kullanisli bulmadik ama muzigi bayagi kullandik hatta oldukca bir zaman kulagimda surekli cinliyordu:)

No comments:

Post a Comment