Oct 21, 2010

Ilk uc kelimeli cumle: Cici Anneanne Geldi

Evet Zumram ilk defa uc kelimeli cumle soyledi. Bu olay sevindigi bir olay uzerine oldu:) Ne dedi peki: Cici Anneanne geldiiii. Evet annenemiz Zumraya bakmak icin tekrar bizimle. Zumra da o kadar sevindi ki surekli kendi kendine bir seyler soyluyordu...Atlayip zipladi ordan oraya kosturdu. Anneane geldi, anneanne geldiii deyip duruyordu. Cok hosuma gitti sanki buyumus gibi geldi birden. Her ne kadar dediklerimizin cogunu anliyor olsa da ondan da bir seyler duymak o kadar guzel bir duygu ki...Yavas yavas kizimla iletisimimiz tekten cift yonluye geciste son duragina gelmek uzere.

Bu arada onceki yazimda bahsettigim babasini her sey pahasina bana tercih etmesi geciyor gibi. Ne yalan soyleyim seviniyorum:)) Dun gece ilk defa uyurken benim yaninda olmami tercih etti...(Shhssh babamiz duymasin:))

4 comments:

  1. canim cok sevindim anneannenizin gelmesine, gozunuz aydin. ya zumra kesin cok tatli sevinmistir, bi de cumle dokturmus baksana ;)Darisi bizim basimiza ;)

    ReplyDelete
  2. Evet canim gecici bir sure de olsa Zumra adina icimiz rahatladi...Gercekten bayagi sevindi kuzum.

    Sizin de insallah yakinda eviniz senlenecek:)

    ReplyDelete
  3. Ebrucum ne yaparsan yap kizlar babaci oluyor...anneden asla vazgecemiyorlar.yaslari da kucuk oldugundan daha bagimlilar ama Elif buyudukce ben de daha iyi anladim.Babanin yeri ayri oluyor ve bir sure sonra babayi anneden kiskanmaya basliyorlar.

    ReplyDelete
  4. Bir donem sagliksiz bir sekilde babasina cok dusmustu. Ikimizi de rahatsiz ediyordu bu durum. Ama su an icin normale dondu cok sukur. Ama dedigin dogru babalariyla kizlari arasinda kimsenin cozemedigi bir iliski var,,,kendimden biliyorum:))

    ReplyDelete