Nov 20, 2009

Muhtesem bir mama kasigi!!


Inanin en ufak abarti yok. Nasil mi bu kadar emin olabiliyorum cunku bunu ISTISNASIZ her kullandigimda yanimda yeni goren bir kisi varsa onun ilgisini cekiyor ve onu hayran birakiyor. Ilk ek gidaya gecis suresinden yani 4.-6. aydan itibaren kullanabilirsiniz. Icine her turlu sebze, meyve pureleri, yogurt ve cesitli bebek mamalari konabilir. Bence 1 yasina kadar cok rahat kullanilabilecek bir sey. Kasigin bir de kapagi var yani mamayi icine koyup dokulme olmadan yolculuga cikabilirsiniz. Yani artik elde kase tutma devrine ve dolayisiyla bebegin elinin&ayaginin carpmasiyla her yerin mama olma faciasina son veriyor bu super ergonomik alet.
Gelelim nasil calistigina yukarida gordugunuz saydam kisim renkli kisimdan ayriliyor ve boylece mamayi icine doldurabiliyorsunuz. Kapattiktan sonra renkli kisimdan hafifce sikarak mamanin kasigin ucuna gelmesini sagliyorsunuz ve sonra bebisin agzina goturuyorsunuz. Just do it!

6 comments:

  1. hocamin tavsiyelerine uyduk ve hemen edindik:)) yaklasik 2 ay kadar daha sadece anne sutuyle beslemeyi dusunuyorum kara kizimi ama olsun, onceden herseye hazirlikli olmak gerek degil mi?

    ReplyDelete
  2. merhabalar

    blogunuzu bugun kesfettim ve gercekten cok eglenceli ve ise yarar bilgilerle dolu..

    benim de 4 aylik bir oglum var ve yavas yavas ek gidaya alistirmaya baslamayi dusunuyorum insallah.kasik gercekten guzel gorunuyor . markasini ve nerden aldiginizi hatirliyorsaniz beni bu konuda bilgilendirir misiniz?

    tesekkurler...

    ReplyDelete
  3. merhabalar,

    bu kasigin markasini ve nerden aldiginizi ogrenebilir miyim??

    ReplyDelete
  4. merhabalar,

    kasigin markasini ve nerden aldiginizi yazabilir misiniz?

    ReplyDelete
  5. Zehra Hanim merhaba,
    Mesajlarinizi yeni gordum kusura bakmayin.Blogla ilgili guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim.Kasigin markasini tam hatirlamiyorum malesef. Siz Amerika'da mi yasiyorsunuz? Oyleyse Target'dan almistim orada bulabilirsiniz sanirim Babies R Us'da da var.

    ReplyDelete